خونریزی از عوارض جراحی گوش

عوارض جراحی گوش که از آن ها بی خبر هستید

عوارض جراحی گوش ممکن است در برخی افراد متفاوت‌تر از دیگران باشد. اگر دارای مشکلات ظاهری در گوش‌های خود هستید با مراجعه به پزشک به احتمال زیاد جراحی زیبایی گوش یا اتوپلاستی برای شما تجویز می‌شود. در حین این جراحی پزشک تمامی عیوب آن‌ها را برطرف می‌کنند و اعتماد به نفستان تا حد زیادی افزایش خواهد یافت. علاوه بر امنیت، ممکن است برخی عوارض جراحی زیبایی گوش رخ دهند که از بین آن‌ها می‌توان به عفونت یا اسکار اشاره کرد.

عوارض جراحی گوش

عوارض جراحی گوش به چه دلیل رخ می دهد؟

هدف از جراحی گوش این است که برجستگی گوش‌های بیرون زده کمتر به چشم بیاید یا گوش‌هایی که نامتقارن هستند اصلاح شوند. با این حال، در برخی موارد نتایج حاصل از جراحی چیزی نیست که انتظارش را داشتید. بیشتر عوارضی که بعد از جراحی به وجود می‌آیند مربوط به ظاهر گوش‌ها هستند که در صورت ماهر نبودن جراح رخ خواهند داد.

جراحی گوش یکی از راه‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن گوش‌های خود را به اندازه استاندارد تبدیل کنید. علیرغم این که جراحی می‌تواند تا حد زیادی گوش‌های شما را کوچک کند، اما عوارضی هم به دنبال خواهد داشت. برخی از این عوارض موقتی و برخی دیگر می‌توانند ماندگار باشند. قبل از جراحی در جلسه مشاوره بهتر است از پزشک خود درباره عوارض احتمالی سوال کنید تا نسبت به آن‌ها آگاه باشید.

عوارض جراحی گوش چه مواردی هستند؟

عوارض جراحی زیبایی گوش ممکن است پس از اتمام عمل در برخز افراد رخ دهند که برای مدیریت و رفع آن‌ها باید با همه عوارض آشنا شوید. در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

نامتقارن بودن گوش‌ها

اگرچه جراحی زیبایی گوش در برخی موارد برای اصلاح گوش‌های نامتقارن انجام می‌شود، اما ممکن است باز هم با نامتقارن بودن گوش‌ها بعد از جراحی مواجه شوید. اگر پزشک فقط یک گوش را اصلاح کرده باشد، ممکن است بعد از عمل گوش‌ها با یکدیگر برابر نباشند. در برخی از بیماران، گوش‌ها به طور طبیعی نامتقارن هستند که این مورد جز عوارض جراحی گوش نیست و پس از آن این نامتقارن بودن تا حدی برطرف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: جراحی زیبایی لاله گوش

عفونت

در همه جراحی‌ها امکان بروز عفونت وجود دارد. عفونت ممکن است روی غضروف یا پوست رخ دهد. همچنین در حین جراحی نیز امکان ایجاد عفونت وجود خواهد داشت. برای جلوگیری از بروز عفونت، محیط موردنظر باید کاملا استریل باشد و تا یک هفته پس از جراحی از آنتی بیوتیک استفاده کنید.

عفونت از عوارض جراحی گوش

بی حسی

پس از جراحی گوش باید انتظار بی حسی بعد از آن را داشته باشد. در بیشتر موارد، این مشکل به طور کامل برطرف می‌شود اما گاهی پیش می‌آید که این بی حسی تا مدتی همراه بیمار باقی می‌ماند. در موارد نادر، بی حسی می‌تواند طولانی یا دائمی باشد و هر چند ماه نیز دوباره بازگردد.

بیشتر بخوانید: اقدامات قبل از جراحی گوش

مشکلات مربوط به بیهوشی

نوع بیهوشی مورد استفاده در حین جراحی هم می‌تواند باعث بروز عوارض جراحی گوش شود. برای بیماران با سنین پایین‌تر معمولا بیهوشی عمومی استفاده می‌شود، در حالی که برای افراد با سنین بیشتر از بی حسی موضعی استفاده می‌شود. اگر بدن شما از نظر جسمی سالم باشد، بیهوشی می‌تواند باعث ایجاد عوارضی مثل سردرگمی، عفونت ریه یا سکته مغزی شود. دیابت و فشار خون دو مانع اصلی برای استفاده از بیهوشی هستند.

مشکلات مربوط به زخم‌ها

یکی از مزایای جراحی پشت گوش این است که شکل و موقعیت گوش‌ها اغلب جای زخم‌ها را پنهان می‌کند. در بیشتر موارد، زخم‌های حاصل از این روش با افزایش سن بیمار محو می‌شوند. بیمارانی که سابقه اسکار ضعیف دارند ممکن است دچار اسکار کلوئیدی شوند، به این معنی که بافت اسکار در طول زمان بزرگ می‌شود. جراح می‌تواند اقداماتی جهت کاهش اسکارهای ایجاد شده انجام دهد.

کبودی و خونریزی

اکثر بیمارانی که مورد جراحی گوش قرار می‌گیرند، دارای کبودی پس از جراحی می‌شوند. این مورد معمولا پس از مدتی به خودی خود بهبود می‌یابد، اما اگر در برخی افراد کبودی و خونریزی درمان نشود ممکن است  نیاز به درمان اورژانسی داشته باشد. ده روز قبل از جراحی از مصرف آسپرین یا داروهای ضد التهابی خودداری کنید، زیرا ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.

سوالات متداول

نتیجه گیری

جراحی گوش گزینه ای است که توسط بسیاری از پزشکان برای بیماران خاص تجویز می‌شود. این جراحی زمانی واجب می‌شود که نقص ظاهری یا مادرزادی در گوش‌ها وجود داشته باشند و با استفاده از جراحی امکان برطرف کردن آن‌ها وجود داشته باشد. امکان بروز عوارض جراحی گوش در شما کاملا وجود دارد که به برخی از شایع‌ترین آن‌ها اشاره کردیم. برای اطلاع کامل از آن‌ها می‌توانید از دکتر پروانه منصوری کمک بگیرید. ایشان یکی از حاذق‌ترین متخصصین در این زمینه  هستند که در صورت داشتن سوالات بیشتر می‌توانید با دکتر در ارتباط باشید.

مطالب مرتبط
فهرست محتوا
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *